Mancs őrjárat plüss

Mancs őrjárat játékok

Szabadidő

Az egyik legnépszerűbb mesefilm az óvodás kisfiuk körében a Mancs őrjárat. Ebben a filmben hat kutya és egy 10 éves technikai zseni, Ryder a főszereplő. Együtt Adventure bayben laknak, és ott figyelnek a rendre és a közösségre.

A kutyusok mindegyike hősies munkát lát el, hiszen mindegyiknek szakterülete a mentés, bár más-más területen dolgoznak.

A hat kutya különböző fajtájú és mindnek más a specialitása: Chase, egy németjuhász kutya, aki rendőrként segít, Zuma, labrador és vizimentőként szerepel, Skye, egy spaniel, aki szeret repülni, Rubble, egy építész bulldog, Marshall dalmata, aki tűzoltóként működik, Rocky egy környezetudatos keverék kutya.

Ezt a mesefilmet minden kisfiú ismeri és szívesen játszik a meseszereplőkkel. A webáruházban nagyon sokféle Mancs őrjárat játék kapható:

  • Mancs őrjáratos társasjátékok, amelyek nehézségi foka illeszkedik a kis gyerekek képessségeihez. Ideális első társasjátékok a kutyusokkal.
  • Cuki puha plüssök, amelyek a rajzfilm szereplőit ábrázolják. Többféle méretben kaphatóak,minden plüsskutya úgy néz ki mint a mesében, még a sisakjuk és a ruhájuk is.
  • Ha elsősorban fiúknak szólnak a meseék, akkor nem maradhatnak ki a járgányok. A meseszereplők különböző autókkal közlekednek, amelyek egy része át tud alakulni másféle járgánnyá. Ezek a járgányok is megrendelhetőek otthonra. Többféle méret az igazi kisautóktól egészen a csapatszállító kamionokig elérhető.
  • A legnagyobb figyelmet az őrtornyok kapják a gyerekjátékok közül. Többféle méretben választhatóak a megfigyelő tornyok, amelyekben elférnek a kutyusok az autóikkal együtt.

Nézz körül és válaszd ki a kedvenc Mancs őrjárat játékod