Miért jött létre?
Az oldalt Székelyföld iránti szeretetünk hívta életre, ez mozgat minket és olvasóinkat, témaválasztásunk is ehhez igazodik. Fontosnak tartjuk a hagyományok és őseink emlékezetének ápolását, kultúránk megőrzését,természeti értékeink megbecsülését, védelmét.

 

Miről szól?
Az oldal témája lehet minden Székelyfölddel kapcsolatos pozitív tartalmú, előremutató mondanivaló, elsősorban az oldal menüpontjainak megfelelő témakörökben:

 

Székelyföld | Hagyomány | Kultúra | Múltunk | Barangolás

 

Szerkeszd velünk!
Amennyiben az említett témákkal kapcsolatos javaslatod, érdekes írásod, jól sikerült fotód vagy videód van, küld el nekünk és mi a forrás megjelölésével közzétesszük oldalunkon.
A weboldalon közzétett cikkeinket a facebook.com/szertlekszekelyfold oldalunkon is posztoljuk, így több ezer ember személyes üzenő falára jutunk el.

 

Mi az oldal célja?
Az oldal tisztelgés a magyar nemzet kiváló és elválaszthatatlan része, a székelység előtt, akik évszázadokon keresztül életükkel és vérükkel védték a közös hazát, királyaink seregében támadásban elöl, visszavonulásban mindig hátul jártak, magukat a legnagyobb veszélynek kitéve.

Szent Királyainktól kapott küldetésükben soha el nem bizonytalanodtak, amíg lehetett tűzzel és vassal, manapság puszta létezésükkel, élni akarásukkal óvják és biztosítják a keleti végeket.

 

Reméljük feltöltött írásaink hatására mind többen kapnak kedvet egy székelyföldi barangoláshoz, olyanok is akik még soha nem jártak a Kárpát-medence eme csodálatos vidékén.