Az eddig beérkezett alkotásokból

 

 

Pályázati kiírás és részvételi feltételek

A fotópályázat célja Székelyföld kulturális kincsei, épített öröksége és természeti értékeinek bemutatása, népszerűsítése.
Pályázni szerzőnként maximum 5 darab, Székelyföld területén készített olyan eredeti, egyedi fotográfiával lehet, melyeknek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.

 

A képek technika feltételei:
• Fekvő kép esetén minimum 1200 pixel széles, álló formátum esetén minimum 800 pixel széles JPEG, a legmagasabb minőségben elmentve.
• A pályázati képek utómunkájánál bizonyos korrekciók megengedettek! A korrekció állhat a teljes képre vonatkozó kismértékű digitális módosításokból: a szintek, színegyensúly, színezet/telítettség és fényerő/kontraszt beállításából, a képnek összhatásában azonban természetesnek kell maradni.
• A kép aránya vágással megváltoztatható és több kép felhasználható egyetlen kép elkészítésénél (pl. panoráma kép).
• A pályázatra fénykép csak digitális formában nyújtható be!

 

fotópályázat

 

 

Képek nevezése és elbírálása:
• A pályázatra nevezett fotókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk, kérjük minden esetben megadni a kép készítőjének nevét, elérhetőségét, a kép készítésének időpontját, helyszínét illetve - amennyiben érdekes történet kapcsolódik hozzá- a kép készítésének körülményeit.
• A beérkezett képeket szakmai szempontok alapján megvizsgáljuk és az arra érdemes fotókat a Szeretlek Székelyföld oldalon folyamatosan közzétesszük.
• A képek beküldési határideje: 2012. október 31.

 

A fotópályázaton szakmai és közönség szavazás keretében is hirdetünk nyertest!

 

Szakmai zsűri által megállapított első díj:
A nevezett képeket a Budapest Fotóintézet által felkért 3 tagú szakmai zsűri értékeli és választja ki a nyertes képet. (www.fotointezet.hu)
A nyertes képet 2012 november 15-én a Szeretlek Székelyföld oldalon tesszük közzé!
A nyertes fotó készítője az ökoturizmus.ro oldal jóvoltából az alábbi nyereményben részesül:

3 napos kikapcsolódás 2 személy részére félpanziós ellátással Székelyvarságon a Matyi vendégházban (www.okoturizmus.ro)
(A felajánlott 3 napos székelyvarsági kikapcsolódás időpontja a vendégházzal egyeztetve szabadon kiválasztható, tartalmazza a szállás és félpanziós ellátás költségeit, de nem tartalmazza sem az odautazás sem más felmerülő költség terheit!)

 

Közönségdíj:
A pályázat zárása és a szakmai eredményhirdetés után a Szeretlek Székelyföld oldalon a legjobbnak ítélt képek között szavazást rendezünk, melyen a 3 legnépszerűbb kép beküldője 8 GB-os SDHC memóriakártyát nyer. (www.hama.hu)

 

Feltételek és szerzői jogok:
Pályázó a pályázati anyag beküldésével automatikusan
• elfogadja a pályázati feltételeket
• nyilatkozik, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, a feltöltött fotókon szereplők beleegyezésével rendelkezik, továbbá a feltöltött kép, más személyiségi jogait nem sérti
• hozzájárul, hogy a rendezők képeiket –a szerző megjelölésével- a saját oldalaikon illetve kiállítások alkalmával Székelyföld népszerűsítése érdekében térítésmentesen használják akár a pályázat zárása után is

 

Megjegyzés!
A fotópályázat szervezésében és támogatásában résztvevő partner cégek munkatársai és azok családtagjai a pályázaton nem vehetnek részt! A nyeremények készpénzre nem válthatók!

 

Az eddig beérkezett alkotásokból

 

Partnerek:
Budapest Fotóintézet | hama | Ökoturizmus.ro | Szeretlek Székelyföld