autos 3Az Erdélyi Magyarságért Egyesület kezdeményezése

Az Erdélyi Magyarságért Egyesület megalakulásának célja az Erdélyben élő magyarság összefogása, felkarolása, segítése, a magyar történelmi egyházaink támogatása, a szórványban működő magyar nyelvű oktatás megmentése és minden olyan más törvényes tevékenység, ami a magyar közösségek identitás megőrzését szolgálja.

 

Ennek jegyében az egyesület Erdély és Székelyföld különálló regionális státuszát népszerűsítő autós matricák terjesztésébe kezdett. A matricák használója büszkén hirdeti, hogy kötődik saját régiójához, a matrica felragasztásával kifejezi, hogy szülőföldünk egy megismételhetetlenül egyedi európai térség, sajátos hagyományokkal, kultúrával, természeti kincsekkel, jellegzetes ízekkel és színekkel megáldott vidék, fogalmaznak az egyesület közleményében.

 

autosmatrica


Az öntapadós autós matricák kétféle változatban, 3 nyelvű Erdély illetve Székelyföld felirattal az egyesület mail címén rendelhetők meg: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mindazoknak akik az egyesületnek ajánlják fel adójuk 2%-át, mind a TSY  ill. SIC típusú matricát ingyenesen juttaják el köszönetképpen.

 

További információ: erdelyimagyar.wordpress.com